Over Vector

Vector Family Office & Consultants is een organisatie die met haar krachtige advisering & begeleiding richting geeft en positieve verandering in gang zet.

“De verandering van de beweging is evenredig met de kracht en volgt de richting waarin de kracht werkt”.

De naam van onze organisatie en ons logo is om die reden afgeleid van de natuurkunde, waar “vectoren” kracht en richting aanduiden.

Maak kennis met ons team.

Alexander van Spaendonck

Adviseur

Alexander studeerde Fiscaal Recht in Leiden. Hij is sinds 1996 werkzaam als adviseur. De rode draad in zijn carrière is steeds geweest de advisering & begeleiding van vermogende families, ondernemers en artiesten.  

Zijn voornaamste doel is het adequaat vertalen van persoonlijke wensen en doelstellingen naar een geoptimaliseerde vermogensstructuur. In plaats van louter streven naar vermogensgroei, richt Alexander zich op langjarig behoud van vermogen, controle erop en het realiseren van passend rendement en optimale spreiding. Dankzij het vakkundig samenvoegen van financiële, fiscale en juridische instrumenten, biedt hij samen met zijn team deze mogelijkheden. 
Alexander is lid van het Nederlands Gilde van Familiebedrijfsspecialisten (www.ngfb.nl) en is als penningmeester nauw betrokken bij de Stichting Nationaal Fonds voor de Sport (www.nationaalfondsvoordesport.nl). Hij woont met zijn gezin in Breda en ontspant graag door te koken of te sporten.

Alexander.

Manon.

Manon Tummers

Relatiemanager

Manon voert binnen Vector een verscheidenheid aan taken uit. Zo verzorgt zij het cash flow management voor onze cliënten en ondersteunt bij de implementatie van financiële planningen. Daarnaast vervult zij een grote rol bij de asset monitoring en alle processen die leiden tot een vermogensrapportage.
Na haar opleiding Business Administration & Office Management in Amerika begon Manon een carrière in de financiële sector. Na jaren werkzaam te zijn geweest als intern accountmanager Private Banking maakte zij in 2015 de overstap naar ons family office. In haar functie als relatiemanager staat bij Manon de klant centraal en diens ondersteuning, begeleiding en ontzorging!
Manon woont samen met haar partner in Breda en is in haar vrije tijd vaak te vinden op het water (zeilen) of in de keuken (koken). 

Tim Verhoeven

Adviseur

Tim staat ook wel bekend as “Tim Tax” vanwege zijn grote kennis van en belangstelling voor belastingheffing bij artiesten en ondernemers. Hij werkte onder andere bij een gerenomeerd advieskantoor in Rotterdam en bij een belangrijke producent voor de entertainment industrie. 

Door die kennis te combineren met ervaring als controller bij grote ondernemingen is hij in staat complexe structuren te analyseren en te verbeteren. Zijn werkzaamheden binnen Vector combineert hij met werkzaamheden in andere organisaties. 
Niet onvermeld mag blijven dat Tim een doorzetter is met als bewijs een geslaagde fietstocht in 2022 van ruim 7400 km! Die bracht hem via de Trans America Trail van Washington DC aan de Oostkust naar Portland – Oregon aan de Westkust.
 
Tim woont met zijn partner in Breda en houdt -overduidelijk- van fietsen.
Email tim.verhoeven@vector-a.nl
Tel +31 (0)6 21 58 88 64

Tim.

Let's meet.