Privacy Statement

VECTOR respecteert uw privacy. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt, en stellen alles in het werk om uw privacy te beschermen. Met dit privacy statement willen wij u duidelijk maken waarom wij bepaalde informatie verzamelen, hoe wij uw privacy beschermen, en onder welke voorwaarden wij de informatie aan u verstrekken.

Waarom vragen wij uw gegevens?

Met uw gegevens kunnen wij onze dienstverlening aan u verder verbeteren.

Wanneer u cliënt van VECTOR wordt, vragen wij u om o.a. persoonsgegevens. Deze gegevens gebruiken wij om te beoordelen of wij u als cliënt kunnen accepteren. Tijdens de relatie verwerken wij persoonsgegevens om bijvoorbeeld contact met u te kunnen onderhouden of om opdrachten voor u uit te voeren.

Wij verwerken de kopie van uw identiteitsbewijs om te kunnen voldoen aan de legitimatieplicht.


Hoe beschermen wij uw privacy?

VECTOR  handelt volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens, die eisen stelt aan het gebruik van informatie die tot personen herleidbaar is.


Uw persoonsgegevens zijn goed beveiligd

De bescherming van privacy is belangrijk voor u en voor ons. Wij gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Daarom zijn onze systemen en programma’s goed beveiligd. Zo voorkomen we dat onbevoegden binnen en buiten onze organisatie toegang hebben tot uw persoonsgegevens.


Algemeen

Wij behouden ons het recht voor de tekst van dit privacy statement aan te passen gelet op nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld in het kader van bedrijfsactiviteiten. Vanzelfsprekend passen wij waar nodig het privacy statement aan wanneer de wet dan wel rechtspraak dit verlangt. Het is daarom raadzaam deze tekst met enige regelmaat te raadplegen wanneer u onze site bezoekt.

Heeft u vragen over uw persoonsgegevens of over de werkwijze van VECTOR op het gebied van privacy, neemt u dan per e-mail contact met ons op. Ons e-mailadres is info@vector-a.nl.